Tipy na hračky pro školáky

Všechno to uteklo neuvěřitelně rychle a vy do školy vypravujete svého malého školáka, připraveného na novou životní etapu. Šestileté děti jsou již samostatné v hygieně i oblékání, znají základní pravidla chování, udržují pořádek ve věcech, vymýšlejí příběhy, měly by správně držet tužku a plynule kreslit, počítají, věnují se koníčkům a lépe navazují kontakty s vrstevníky. Touží být nezávislí a mít odpovědnost svěřenou rodiči, či učiteli.

“Chci být jako táta.” Pořiďte svému dítku praktickou Brašnu s nářadím a v dílně rozvíjejte pomocí kvalitních nástrojů jeho manuální dovednost. Dětský kuchařský set - nůž, škrabka a chránič prstů jej oproti tomu provede, samozřejmě s vaší asistencí, bezpečným krájením. S Kufříkem malého cestovatele buďte připraveni na výlety a nové objevy a ekologické cítění podpořte Pozorovacím kompostérem, v němž budete pozorovat rozklad biologického odpadu.

Je čas pořídit kvalitní pomůcky, které umožní hravé učení a pochopení školní látky. Děti milují vesmír a vědu, zárukou bude Vědecká laboratoř - Sluneční soustava. Mikroskop set ocení zase všichni badatelé i v pozdějším věku. Dokáží si vaši školáci představit, co všechno se skrývá v lidském těle? Díky Anatomickému modelu lidského těla budou v obraze. Odhalte ve vašich dětech také vědeckou duši. Vzdělávací sada Chemická laboratoř obsahuje celkem 30 báječných experimentů.

Víte, jak přežít v přírodě? Bláznivá vědecká laboratoř - Mladý trosečník vám formou 12 experimentů skvěle poradí. Nezapomeňte na jemnou motoriku a podporu kreativity. Nádherné papírové květiny vytvoříte pomocí sady Quilling Art - Květiny, a šumivé voňavé koule, vhodné například jako originální dárek, vyrobíte díky sadě Vyrob si sám - Koupelové bomby. Vzdělávejte vaše školáky hravě a zábavně. Vědomostní elektrická hra Naši vynálezci bude bavit i vás!

K samostatné práci malých školáků se skvěle hodí sada 80 zábavných úkolů pro (před)školáky - Písmena, ve které procvičí vše z oblasti českého jazyka, nebo 80 zábavných úkolů pro (před)školáky - Čísla, jež se zaměřuje na logiku, pozornost i matematické příklady. Poutavé vesmírné povídání v ilustrované knize Všechno, co jste kdy chtěli vědět o Měsíci  nesmí ve vaší poličce rozhodně chybět, stejně tak jako originální, zábavná a především voňavá společenská hra Cesta kořením.

Nenašli jste, co hledáte? Projděte si celou kategorii Hračky pro školáky.

Toužíte vědět víc o vývojových fázích dítěte?

Lákají vás další tipy na smysluplné produkty i pro jiné věkové kategorie?

Stáhněte si zdarma náš nový e-book, ve kterém naleznete TOP tipy na hračky pro děti podle věku a unikátní slevu na celý nákup!

Tipy na hračky podle věku

Pomohl vám tento článek? Přejděte na další, nebo se přihlaste k odběru newsletteru a žádný vám už neuteče!

Nejlepší samolepkové knížky pro děti

Samolepkování pomáhá nenásilně rozvíjet jemnou motoriku a koordinaci oko-ruka, posiluje koncentraci a schopnost soustředit se, podporuje tvůrčí myšlení, učí o různých tématech ...

Více
Doporučení a recenze produktů
Monika Šandová
487 views

Jak na sensory play (smyslové hraní)

Sensory play je hravé učení, u kterého dítko zapojuje všechny své smysly, poznává různé textury, experimentuje s vůněmi, učí se rozlišovat barvy či tvary a rozvíjí svou kreativitu, fantazii ...

Více
Doporučení a recenze produktů
Monika Šandová
2101 views

ReKrabice aneb Předcházíme vzniku odpadu

Nadchla nás myšlenka projektu, který, nejen že šetří naše lesy, ale zároveň předchází vzniku nového odpadu, který Zemi rozhodně nepřispívá ...

Více
Doporučení a recenze produktů
Monika Šandová
532 views

Top pomůcky a hračky pro děti s autismem

Práce s autistickými dětmi bývá mnohdy obrovskou výzvou, avšak díky vhodně zvoleným metodám a kvalitním pomůckám, či hračkám ...

Více
Doporučení a recenze produktů
Monika Šandová
1053 views
Produkt přidán do seznamu přání