Usnadňujeme dětem vstup do školy a výuku

“Šmarjá, z toho malého miminka, které jsem si “včera” přivezla z porodnice, se co nevidět stane velký školák! Jak je možné, že to tak uteklo? Předala jsem mu za těch šest let vše, co bude ve škole potřebovat? Je dostatečně připravený na nové zážitky? Zvládne si najít kamarády? Nebude plakat v koutě? Často přece bojuje s trémou a nervozitou. Dokáže se rychle přizpůsobit školnímu režimu? Co když bude mít problém s počítáním? A co teprve psaní! Vždyť dokonce tápe, jak správně držet tužku. Zastavte prosím někdo čas!”

Poznáváte se? Bezstarostné dětství uteklo rychlostí blesku a vaše dítko nyní čeká důležitý mezník jeho života v podobě nástupu na základní školu a nových povinností, hodných školáka. Přemýšlíte o tom, zda se mu bude ve škole líbit, jestli se zvládne začlenit do kolektivu, a jak bude úspěšný v učivu?

Patříte i vy mezi ty zodpovědné rodiče, kteří by neradi podcenili školní start své milované ratolesti? Máte dojem, že je u vás doma co zlepšovat? Zbystřete! Čas zastavit nelze, ale vy stále ještě máte možnost pomoci vašemu malému předškolákovi odstartovat školu hvězdným stylem

Usnadňujeme dětem vstup do školy a výuku

Pojďte společně s námi připravit děti na školu. Kvalitně, rychle, přehledně, s citem i důrazem usnadněte svému předškoláčkovi nástup do první třídy.

Předejděte utrápeným výrazům, slzám i pocitům beznaděje, vyvarujte se každodenním silným emocím při přípravě do školy a vyhněte se rovněž specializovaným poradnám. Nepusťte stres a obavy k vám domů - připravte sebe i vaše dítko na novou etapu, a to hravým, láskyplným a především fungujícím způsobem.  

Usnadňujeme dětem vstup do školy a výuku

Jak dětem usnadnit nástup do školy?

Jak se neztratit v nově nastaveném denním režimu?

Jak zvládat bouřlivé emoce?

Jak přijít na kloub benefitům jemné motoriky?

Jakým způsobem lze u dětí podpořit zájem o učení?

Jak zábavně naučit děti logicky myslet?

Jaké jsou možnosti hravého vzdělávání?

Poradíme vám, jak být pro předškoláčky oporou, jak je připravit na nástup do školy, na co nezapomenout a jak si školní povinnosti užít bez stresu a s úsměvem na rtech.

Produkt přidán do seznamu přání